A- A A+

Jouw referentie voor hoorapparaten en toebehoren

Hoorcentrum Witte in Kapellen
Gespecialiseerd in hoorapparaten en toebehoren

Gehoorproblemen kunnen je sociale leven sterk beperken. Werkvergaderingen, gesprekken met vrienden of familie zijn moeilijk te volgen en zo raak je steeds meer in een sociaal isolement.

Neem in dat geval contact op met Hoorcentrum Witte BVBA, een speciaalzaak in hoorapparaten en alle toebehoren voor slechthorenden. Wij verkopen niet alleen alle merken hoorapparaten, maar passen ze ook aan op jouw maat en herstellen waar nodig.
Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor alle toebehoren voor slechthorenden. Wij maken bijvoorbeeld anti-lawaaidopjes en zwemdopjes op maat.

Je kunt bij ons kiezen uit een groot assortiment hoorapparaten en toebehoren, in verschillende prijsklassen. Bij elke aankoop geniet je van veertien dagen proeftijd. Ben je niet tevreden, dan kun je zonder probleem je product ruilen. Daarnaast krijg je vijf jaar gratis garantie én onderhoud op elke aankoop.

Wij hebben ondertussen al 27 jaar ervaring met audiologie. Je bent dus bij ons in goede handen met al je noden en vragen rond slechthorendheid. En niet onbelangrijk: Witte BVBA heeft een akkoord met alle mutualiteiten.

onze Acties

Hoorcentrum Witte is gespecialiseerd in gehoorapparatuur en accessoires. Om onze klanten te verwennen organiseren wij regelmatig interessante promoties of tijdelijke acties.
Hou onze website in het oog of breng een bezoekje aan onze winkel en ontdek de promo's op ons ruim assortiment.

lees meer

nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwigheden

OPENINGSUREN

di tot vr: 9u00 – 12u30 en 14u00 tot 18u00    za: 9u00 – 14u00    zo en ma: gesloten

Stationsstraat 41 - 2950 Kapellen - Ligging  -Tel.: 03 665 08 11 -  info@hoorapparatenwitte.be - BTW BE0428 462 856

top